O nama

Sokol – „Feel good estate“, nalazi se blizini Gračaca – osnovano je s vizijom razvoja novog turističkoj sadržaja koji njeguje autentični turizam, lokalnu hranu i običaje, i spaja ih na novi, jedinstven, zabavan, a opet miran i obiteljski način.. Ovo je mjesto koje živi sve četiri godišnja doba, svako na svoj način, svako sa svojom pričom. Dođite u bilo koje, Lika vam nudi uvijek nešto drugačije

Prva asocijacija na Liku je-čist zrak, voda i netaknuta priroda. Zbog toga smo se zaljubili u ovo mjesto, te smo njegovim stanovnicima i svima koji žele doći, odlučili ponuditi svoje usluge i gostoprimstvo na našem imanju.

Pronađi mir

Na našem imanju možeš pobjeći od gradske vreve, poslovnih obaveza, te nagomilanog stresa, a družeći se sa svojom obitelji, prijateljima ili poslovnim suradnicima- osjetit ćete zašto smo Feel good imanje. Nagradi se kombinacijom aktivnosti u prirodi, kušaj domaće proizvode i osjeti Lika destinaciju.

Jedinstvo mora
& planina

Ako volite spojiti kupanje na moru, a spavanje u Lici gdje su ljetnje temperature jako ugodne (pogotovo noću), onda smo prava lokacija za vas! Tu ćete se sigurno naspavati, bez klime i glavobolje!

Nacionalni parkovi

Gračac je udaljen oko 60 minuta od Nacionalnog parka Plitvička jezera, Nacionalnog parka Paklenica, Nacionalnog parka Una (BiH) te Nacionalnog parka Krka, a nalazi se tik uz Park prirode Velebit, te Cerovačke špilje – najveći sklop špilja u Republici Hrvatskoj.
Pored svega, nalazi se 25 minuta od rafting centra na rijeci Zrmanji te 30 minuta od najbliže plaže (Maslenica, Rovanjska).

Što naše objedinjeno imanje nudi Vama i svima oko vas?

Privatni smještaj u samom srcu Like

U ponudi za vas imamo 2 potpuno opremljena objekta koje okružuje samo priroda i svi oni s kojima  dolazite.

01

Falcon’s nest villa

Saznaj više
02

Secret forest kuća

Saznaj više

Nezaboravni eventovi za sve prigode

Bilo da se radi o teambuldingu za tvrtku, poklonu za djevojačku ili momačku zabavu, izletu s dragim prijateljima ili rođendanu, ili klasoičnom pitanju- Gdje za vikend?, naša je osnovna zadaća-zadovoljan gost.

01 Momačke zabave
02 Obiteljske proslave i izleti
03 Djevojačke zabave
04 Team building

Naši vlastiti proizvodi

U ponudi imamo domaće sokove bez šećera i to sok od jabuke, sok od aronije i jabuke, sok od mrkve i jabuke te ABC sok – jabuka, mrkva, cikla.

Svi sokovi ističu se po zdravim namirnicama te su namijenjeni osobama kojima isti trebaju zbog zdravstvenih razloga.

Čime se još bavimo kao poljoprivredno gospodarstvo?

Kušaona

Mjesto gdje se kušaju naši proizvodi i spajaju sa gastro-proizvodima Like. U posebnom, toplom ambijentu drva. Konoba „Sokol“ kapaciteta 50 sjedećih mjesta za proslave i kušanje domaćih proizvoda te još 50 na otvorenoj terasi

Projekti

Također smo kao poljoprivredno gospodarstvo aktivni na nekoliko projekata, od čega je jedan financiran sredstvima Europske Unije, a za više detalja o tome na

Kombinacija planine i mora čini ovaj centar tako vrijednim.

S obzirom na činjenicu da je Gračac udaljen manje od 60 minuta od Nacionalnog parka Plitvička jezera, Nacionalnog parka Paklenica, Nacionalnog parka Una (BiH) te Nacionalnog parka Krka, a nalazi se tik uz Park prirode Velebit, te Cerovačke špilje – najveći sklop špilja u Republici Hrvatskoj.

Pored svega, nalazi se 25 minuta od rafting centra na rijeci Zrmanji te 30 minuta od najbliže plaže (Maslenica, Rovanjska).

Kako smo razvijali našu priču?

Naša priča započela je 2016. godine, kupnjom starog stoljetnog imanja u zaseoku Kijani u blizini Gračaca, 5 minuta od Cerovačkih špilja, 30 minuta od mora, 50 minuta od NP Plitvička jezera.

2016

Kupnja stoljetnog imanja u Gračacu i nasada jabuka te sadnja nasada šljive.

2017

Postajemo prepoznatljivi centar adrenalinskog sadržaja sa naglaskom na paintball – kao glavnom aktivnosti.

2020 / 21

Dovršen projekt uređenja okoliša imanja, sadnje nasada drijena, dodani brojni sadržaji te počela prodaja vlastitih prirodnih sokova.

2023 / 24

Izgrađene i stavljene u funkciju kuće za odmor za 20 osoba, otvorena konoba/kušaonica kapaciteta 50 sjedećih mjesta, dječje igralište te izgrađen pogon za preradu sokova, rakija i likera.